news.team

Όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, στο νέο βιντεοκλίπ των Fat White Family για το ολοκαίνουριο "Feet", ο σκηνοθέτης C.C. Wade έβαλε τον τραγουδιστή τους Lias Saoudi να περιπλανιέται γυμνός και εξουθενωμένος ανάμεσα σε νεκρούς στρατιώτες, στα χαρακώματα ενός αδιευκρίνιστου πολέμου.

Με αυτόν τον εντυπωσιακό τρόπο επανέρχεται στο προσκήνιο η βρετανική μπάντα που έκανε κάμποσο ντόρο στο εναλλακτικό σκηνικό πίσω στο 2016, με το 2ο της άλμπουμ Songs For Our Mothers.

Αν και το άλμπουμ δεν ξεπέρασε το #61 στα βρετανικά charts, οι προσδοκίες για τη συνέχεια είναι μεγάλες και έτσι το "Feet" κάνει το καλύτερο ποδαρικό για τον νέο δίσκο Serfs Up!, ο οποίος θα κυκλοφορήσει από τη Domino στις 19 Απριλίου.

Στην Ελλάδα, πάντως, κρατάμε μικρό καλάθι για τους Fat White Family, μετά την ιδιόρρυθμα απογοητευτική τους εμφάνιση στο Rockwave Festival 2017 (δείτε τι έγραψε ο ανταποκριτής μας Μιχάλης Τσαντίλας, εδώ). Μας χρωστάνε σίγουρα μια νέα επίσκεψη, πέρα από έναν καλό καινούριο δίσκο.

{youtube}hkTuE6YX9N8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured