news.team

Κοντεύουν 4 χρόνια από το τελευταίο άλμπουμ των Chemical Brothers, Born In The Echoes (δείτε τι είχε γράψει σε μας γι' αυτό ο Ανδρέας Κύρκος, εδώ), που τα είχε πάει πολύ καλά σε εμπορικό επίπεδο: #1 στη Βρετανία, #73 στις Η.Π.Α., #5 στην Αυστραλία, #29 στη Γαλλία, #10 στη Γερμανία.

Τώρα, οι Ed Simons & Tom Rowlands είναι έτοιμοι να επιστρέψουν με καινούρια δουλειά. Και, στα πλαίσια του σχετικού promo, δίνουν στη δημοσιότητα ένα ακόμα βιντεοκλίπ, αυτή τη φορά για το νέο τραγούδι "MAH".

Όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, η εικόνα είναι πολύ οικεία σε όσους τουλάχιστον έδωσαν το συναυλιακό παρών στο Γήπεδο Ξιφασκίας τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε, όταν το δίδυμο πέρασε από τα μέρη μας (δείτε τι έγραψε για τη βραδιά ο Τάσος Μαγιόπουλος, πατώντας εδώ). Κι αυτό γιατί ο σκηνοθέτης Marcus Lyall φίλμαρε το νέο κλιπ κατά τη διάρκεια πρόσφατης ζωντανής εμφάνισης των Chemical Brothers στο Alexandra Palace του Λονδίνου, όπου πρωταγωνίστηκαν τα οπτικά εφέ των Adam Smith & Marcus, τα οποία θαυμάσαμε και στην Αθήνα.

Το "ΜΑΗ" προλογίζει το νέο άλμπουμ No Geography, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Astralwerks την άνοιξη.

{youtube}XTBNONSR9F8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured