Γνωρίζαμε ότι ο πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ήταν μουσικόφιλος, από τις λίστες που κατά καιρούς δημοσίευε με το τι άκουγε κάθε περίοδο -παρεπιμπτόντως, το έκανε και φέτος, στηρίζοντας τη συνεργασία των Jay-Z & Beyoncé, αλλά και καλλιτέχνες σαν την Courtney Barnett και την Janelle Monáe.

Αλλά ότι θα βλέπαμε εν τέλει τον Μπαράκ Ομπάμα να μπαίνει και στη δισκογραφία, αυτό δεν το περιμέναμε.

Φαίνεται ωστόσο ότι στα 2 χρόνια που μεσολάβησαν από όταν παρέδωσε τα ηνία της νυν πλανητικής υπερδύναμης στον Ντόναλντ Τραμπ, ο Ομπάμα έχει άφθονο ελεύθερο χρόνο. Κι έτσι, τον συναντάμε ως συμμετέχοντα στο remix του τραγουδιού "One Last Time" που έδωσε στη δημοσιότητα αυτές τις μέρες ο Lin-Manuel Miranda.

Ο πολυτάλαντος Miranda (συνθέτης, στιχουργός, τραγουδιστής, ηθοποιός, θεατρικός συγγραφέας) λάνσαρε το 44 remix στο "One Last Time", που στην αυθεντική του μορφή βρισκόταν στο ραπ μιούζικαλ Hamilton, το οποίο έκανε θραύση τα τελευταία χρόνια στο Μπροντγουέι, καθιστώντας τον Miranda μεγάλο όνομα.

Όπως λοιπόν μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, το κομμάτι έχει τον Μπαράκ Ομπάμα να στέκεται δίπλα στον αστέρα του Hamilton, Christopher Jackson και στη gospel pop ερμηνεύτρια BeBe Winans. Δεν τραγουδάει, βέβαια, απαγγέλει όμως έναν ιστορικό λόγο του George Washington.

{youtube}wFEL_0UFgIs{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured