55 χρονών έφτασε ο Ian Brown, ο Άγγλος τραγουδιστής και πολυ-οργανίστας που το εναλλακτικό κοινό έμαθε (και αγάπησε, πολύ) από τους Stone Roses.

Αν και το γκρουπ επανενώθηκε το 2011 και έδωσε μέσα στο 2017 ορισμένες ιδιαίτερα επιτυχημένες συναυλίες στη Βρετανία (που ίσως να ήταν και οι τελευταίες τους), ο Brown ως σόλο καλλιτέχνης είναι εξαφανισμένος εδώ και 9 χρόνια, από τότε δηλαδή που έβγαλε το τελευταίο του μέχρι σήμερα άλμπουμ My Way (Βρετανία #9).

Πρόσφατα, όμως, έσπασε τη σιωπή του δημοσιεύοντας ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "First World Problems": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ. Ο τίτλος προέρχεται από μια έκφραση της σύγχρονης βρετανικής αργκό, για προβλήματα που θεωρούνται πολυτελείας, απασχολώντας ανθρώπους που έχουν λύσει τα βασικά ζητήματα διαβίωσης.

Το "First World Problems" απέτυχε εμπορικά, έρχεται ωστόσο να προλογίσει ένα νέο προσωπικό δίσκο για τον Brown. Λέγεται Ripples και θα κυκλοφορήσει 1 Μαρτίου 2019 από την Polydor.

{youtube}YMRYIRnVhlE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured