Τόσο η Grimes, όσο και η Poppy, χαιρετίζονται από μερίδα του μουσικού Τύπου ως το μέλλον της ποπ -όση σημασία μπορεί να έχουν τέτοιες βαρύγδουπες δηλώσεις σε μια εποχή γενικότερης υπερβολής.

Τι πιο φυσιολογικό, όμως, από το να ενώσουν δυνάμεις για ένα κοινό τραγούδι; Λέγεται "Play Destroy" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Η Grimes με ακολούθησε στο Twitter» δήλωσε η 23χρονη Moriah Pereira από τη Βοστώνη που κάνει τώρα καριέρα ως Poppy, «οπότε της έγραψα ένα γεια σου ως απάντηση, της είπα ότι μου αρέσει η μουσική της και της πρότεινα να φτιάχναμε κάτι μαζί. Αυτό ήταν».

To "Play Destroy" βρίσκεται στο 2ο άλμπουμ της Poppy Am I Girl, το οποίο έχει κάποιες ημέρες που κυκλοφόρησε, με τον αντίκτυπό τους στους καταλόγους επιτυχιών να εκκρεμεί. Η Grimes, αν και παραμένει ενεργή με συμμετοχές, έχει βασικά να φανεί περίπου 3 χρόνια, από το Art Angels του 2015 (Καναδάς #16, Η.Π.Α. #36, Βρετανία #31, Αυστραλία #30, Ιαπωνία #114, Ελλάδα #52).

Ωστόσο σε ένα πρόσφατο tweet (που στο μεταξύ έχει διαγραφεί), απάντησε σε έναν fan ότι θα κυκλοφορήσει καινούρια μουσική «πολύ άμεσα».

{youtube}k8XVZ65JEB0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured