Σταρ με τα όλα της, επιτυχημένη τόσο στο τραγούδι, όσο και στην ηθοποιία, η Barbra Streisand παραμένει στα 76 της χρόνια ένας ισχυρός θεσμός της αμερικάνικης σόου μπιζ, με πλανητική δημοφιλία.

Το 2018 την ξαναφέρνει μάλιστα δυναμικά στο τραγούδι, 2 περίπου χρόνια μετά το Encore: Movie Partners Sing Broadway του 2016, άλμπουμ που προσγειώθηκε με άνεση στο #1 της Αμερικής, της Βρετανίας και της Αυστραλίας, καθιερώνοντάς τη ως την τραγουδίστρια με τα περισσότερα νούμερα 1 άλμπουμ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στους συνδέσμους λοιπόν που ακολουθούν μπορείτε να ακούσετε διαδοχικά 2 καινούρια τραγούδια. Στον αμέσως παρακάτω βρίσκεται το επίσημο βιντεοκλίπ για το "Don't Lie To Me", ένα δριμύ κατηγορώ κατά της διακυβέρνησης του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Και στο τέλος της είδησης βρίσκεται η διασκευή της στο "Imagine" του John Lennon, το οποίο έχει γίνει medley με το "What A Wonderful World" του Louis Armstrong.

{youtube}kNrj87Q-4Yk{/youtube}

Και τα 2 κομμάτια προλογίζουν το νέο άλμπουμ Walls, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Columbia στις 2 Νοεμβρίου.

{youtube}G0QGi7_KWFE{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured