news.team

Η δημοφιλία που απολαμβάνει ο Drake τον κάνει περιζήτητο καλεσμένο σε κομμάτια άλλων χιπ χοπ καλλιτεχνών, που ψάχνουν να μεγαλώσουν τη δική τους απήχηση στο κοινό -ιδίως στην αμερικάνικη αγορά.

Έτσι, παρότι έχει τον δικό του δίσκο να «τρέχει», δεν τον προλαβαίνουμε τον Καναδό ράπερ στα όσα σκαρώνει παράλληλα, με τα οποία βέβαια συντηρεί κι αυτός στην επικαιρότητα την τρέχουσα αμερικάνικη περιοδεία του με τους Migos.

Αυτές τις μέρες έχει λοιπόν δύο καινούρια τραγούδια στην επικαιρότητα, το "Never Recover" και το "MIA".

To "Never Recover" -το οποίο ακούτε μέσω Spotify πατώντας εδώ- είναι μια συνεργασία με τον Lil Baby και τον Gunna, με τον Drake να ραπάρει «I bring up hits and they change up the topic» πάνω σε ένα beat του Tay Keith. Το κομμάτι βρίσκεται στο mixtape Drip Harder που κυκλοφόρησαν πρόσφατα οι Lil Baby & Gunna.

Αλλά ακόμα μεγαλύτερη προσοχή έχει τραβήξει η συνεργασία με τον Πορτορικανό ράπερ Bad Bunny για το "MIA", ένα latin trap κομμάτι, στο οποίο ακούμε τον Drake να τραγουδάει στα ...ισπανικά!

Το "MIA" -το οποίο διαθέτει και επίσημο βιντεοκλίπ, όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης- δεν έχει κάνει ακόμα αισθητή την παρουσία του στα αμερικάνικα charts, ωστόσο μέσα σε 3 μέρες σημείωσε 20.000.000 streams στις μετρήσεις του Spotify.

{youtube}OSUxrSe5GbI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured