Συνεπής δύναμη στον αμερικάνικο indie ήχο από το 1993 που ιδρύθηκαν στο Duluth της Μινεσότα, οι Low έβαλαν τα θεμέλια του slowcore με το ντεμπούτο τους I Could Live In Hope και έβγαλαν μια σειρά καλών δίσκων έκτοτε, με πιο επιτυχημένο εμπορικά το C'Mon του 2011 (Η.Π.Α. #73, Βρετανία #49). Το 2015, μάλιστα, φάνηκαν για πρώτη φορά και στη χώρα μας -μπορείτε να δείτε με ένα κλικ εδώ τι έγραψε τότε σε μας για τη συναυλία ο Ανδρέας Κύρκος.

Φέτος, ωστόσο, εξέπληξαν ακόμα και τους πιστούς fans με την απόφασή τους να στρέψουν τον ήχο τους προς αναπάντεχες κατευθύνσεις. Το άλμπουμ Double Negative έχει έτσι βρεθεί να συζητιέται ευρέως, παρότι στην Αμερική απέτυχε παταγωδώς -η Βρετανία, ωστόσο, αντάμειψε την προσπάθεια με ένα #26.

Οι Low συνεχίζουν τώρα το σχετικό promo δίνοντας στη δημοσιότητα ένα καινούριο βιντεοκλίπ σκηνοθετημένο από τον Karlos Rene Ayala, αυτήν τη φορά για το τραγούδι "Poor Sucker": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

«Θέλαμε να δούμε τι μπορεί να κάνει ένας χιπχοπάς με τη δική μας μουσική», δήλωσαν οι Alan Sparhawk, Mimi Parker & Steve Garrington για το ηχητικό αποτέλεσμα της νέας τους δουλειάς, αναφερόμενοι ασφαλώς στη συνεργασία τους με τον παραγωγό B.J. Burton.

{youtube}ob0CILJ93bA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured