Ένα ομαδικό, αυτοσχέδιο, a cappella τραγούδι για τον ερχομό τους στην Ελλάδα έκατσαν και έστησαν οι Sons Of Apollo (δείτε το βίντεο εδώ), θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να απευθύνουν κάλεσμα στους fans για την επικείμενη συναυλία τους στο Fuzz, τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου (ώρα έναρξης: 20.00, με το εγχώριο support σχήμα των Parthian Shot).

Το σούπερ γκρουπ αισθάνεται άλλωστε ιδιαίτερη διασύνδεση με τη χώρα μας, στην οποία καταφτάνει για πρώτη φορά, αφού στο όνομά τους φιγουράρει ο αρχαίος θεός του φωτός και της μουσικής, Απόλλων.

Τους Sons Of Apollo ίδρυσε ο Mike Portnoy της Dream Theater δόξας (ντραμς), μαζί με τον γνώριμο από τις συνεργασίες με Yngwie Malmsteen και Journey, Jeff Scott Soto (φωνητικά), τον «αρχηγό» των Mr. Big, Billy Sheehan (μπάσο), τον Ron "Bumblefoot" Thal που θήτευσε στους Guns Ν' Roses (κιθάρα) και τον Derek Sherinian(πλήκτρα), ο οποίος επίσης πέρασε από τους Dream Theater.

Ως τώρα έχουν βγάλει ένα άλμπουμ, το Psychotic Symphony (2017), το οποίο δεν βρήκε εμπορική τύχη στις Η.Π.Α., αλλά πήρε καλές κριτικές στα «σκληρά» έντυπα και sites.

{youtube}_O8VZgL_9IQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured