Αναλαμβάνοντας το επόμενο volume της γνωστής σειράς μουσικών συλλογών DJ-Kicks τη φετινή άνοιξη, ο Forest Swords συμπεριέλαβε κι ένα καινούριο δικό του κομμάτι με τίτλο "Crow" ανάμεσα στις λοιπές επιλογές του (μεταξύ άλλων, Dead Can Dance, Laurel Halo, Neneh Cherry).

Το "Crow" αρκετοί το επαίνεσαν για την ατμοσφαιρικότητά του, η οποία τονίζεται τώρα ακόμα περισσότερο χάρη στο επίσημο βιντεοκλίπ που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Όπως μάλιστα μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, το κλιπ έχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, μιας και ο Forest Swords χρησιμοποίησε σκηνές από το Tomorrow’s Storeys του Αυστραλού αρχιτέκτονα και κινηματογραφιστή Liam Young, ο οποίος δρα μεταξύ design, μυθοπλασίας και μέλλοντος. Ο Young ήρθε στην Αθήνα τον Μάρτιο του 2017 και αυτή ήταν η συνεισφορά του στο project Tomorrow’s Storeys: Κριτικές Mυθοπλασίες για το Mέλλον της Αθήνας, το οποίο διοργάνωσε η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση στη Διπλάρειο Σχολή.

Για τον Matthew Barnes, τον 33χρονο Άγγλο μουσικό από το Λίβερπουλ που βρίσκεται πίσω από το ψευδώνυμο Forest Swords, η Αθήνα είναι άλλωστε ένας οικείος τόπος, αφού έχει εμφανιστεί πολλές φορές εδώ, έχοντας βρει ένα μικρό μα σταθερό κοινό. Τελευταία του επίσκεψη ήταν το 2017 στο Six d.o.g.s., σε μια sold-out βραδιά (δείτε εδώ τι έγραψε σε μας για τη συναυλία ο Άγγελος Κλειτσίκας).

Το "Crow" είναι η πιο πρόσφατη μέχρι στιγμής κυκλοφορία του. Διαδέχθηκε στη δισκογραφία του το non-album single του 2017 "Congregate/Free".

{youtube}lan-Pjv99Xk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured