news.team

Και οι δύο, μας έχουν συνηθίσει να απασχολούν τη δημοσιότητα με τα καμώματά τους, πέρα από τη μουσική τους -ειδικά ο Kanye West, γιατί για τον Lil Pump τα πράγματα δείχνουν αμφιλεγόμενα και εκεί, όπως διαπίστωσαν και όσοι πιτσιρικάδες κόπιασαν το καλοκαίρι στο Primer Festival να τον δουν στην πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα, ερχόμενοι αντιμέτωποι με ένα απογοητευτικό σόου (δείτε τι έγραψε ο Τάσος Μαγιόπουλος με ένα κλικ εδώ).

Αυτήν όμως τη φορά, την παράσταση έκλεψε ο ...ρουχισμός με τον οποίον διάλεξαν να εμφανιστούν στο βιντεοκλίπ για το καινούριο, κοινό τους τραγούδι "I Love It": όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία και βεβαίως στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, οι φαρδιοί ώμοι απόκτησαν νέα διάσταση στη συνείδησή μας.

Το κλιπ σκηνοθέτησε ο Spike Jonze, ο οποίος είχε κατά πώς φαίνεται την ιδέα του ρουχισμού θέλοντας να κάνει τους δύο ράπερς να μοιάζουν με φιγούρες από το video game Roblox, ενώ στο κομμάτι συμμετέχει και η Adele Givens, γνωστή κωμικός στις Η.Π.Α. Την παραγωγή συνυπογράφει ο Kanye West με τον DJ Clark Cent, τον στενό συνεργάτη του Lil Pump, CBMix, και τον Ronny J.

To "I Love It" είναι νούμερο 1 στις You Tube τάσεις αυτής της εβδομάδας, έχοντας περάσει ήδη τα 60.000.000 views. Για την ώρα είναι διαθέσιμο μόνο ως ψηφιακό single, ενώ παραμένει άγνωστο αν πρέπει να το θεωρήσουμε μεμονωμένη κυκλοφορία ή αν θα συμπεριληφθεί ως bonus track στο επικείμενο 2ο άλμπουμ του Lil Pump Harverd Dropout, το οποίο κυκλοφορεί αύριο Παρασκευή 14 Σεπτέμβρη.

{youtube}cwQgjq0mCdE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured