Το "Sweet Dreams (Are Made Of This)" είναι τραγούδι που δεν χρειάζεται συστάσεις. Παίζεται ακόμα κατά κόρον από το ελληνικό ραδιόφωνο και χάρισε στους Eurythmics την πιο ευδιάκριτη επιτυχία τους στο ευρύ κοινό, πίσω στα 1983, όταν και κυκλοφόρησε (Βρετανία #2, Η.Π.Α. #1).

Ανάμεσα στους θαυμαστές του είναι και οι tUnE-yArDs, το indie pop συγκρότημα της Merrill Garbus, που στις αρχές της χρονιάς επέστρεψε με το 4ο άλμπουμ του I Can Feel You Creep Into My Private Life. Μια δουλειά που απέτυχε να διατηρήσει το κοινό το οποίο είχε κερδηθεί μέχρι στιγμής και βρήκε χλιαρή υποδοχή από την κριτική (δείτε τι έγραψε σε μας ο Άγγελος Κλειτσίκας, εδώ).

Τώρα, όμως, οι tUnE-yArDs ξαναχτυπούν με μια διασκευή στο "Sweet Dreams (Are Made Of This)", την οποία σκάρωσαν αποκλειστικά για τα Spotify sessions: μπορείτε να ακούσετε τα αποτελέσματα πατώντας εδώ.

Καθώς τα sessions αυτά έχουν τη λογική του single, το αμερικάνικο γκρουπ πρόσφερε ως άτυπο b-side μια live εκτέλεση στο δικό του κομμάτι "ABC 123", από τον φετινό δίσκο.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured