news.team

To "Humility" κέρδισε εύκολα τις εντυπώσεις που έχασαν οι Gorillaz με το περσινό άλμπουμ Humanz (δείτε τι είχε γράψει σε μας ο Ανδρέας Κύρκος, εδώ): παρότι η Βρετανία σχεδόν το αγνόησε (μόλις #81 στα charts), στις Η.Π.Α. έφτασε στο #85, χαρίζοντας στο καρτούν συγκρότημα την πρώτη του επιτυχία εκεί μετά το "DARE" του 2005, για το οποίο είχαν συνεργαστεί με τον Shaun Ryder. Και αναμένεται να παιχτεί αρκετά φέτος το καλοκαίρι, μεταξύ άλλων χωρών και στην Ελλάδα.

Το promo κινείται γρήγορα έκτοτε, άλλωστε το νέο άλμπουμ είναι πια προ των πυλών. Αυτές λοιπόν τις μέρες οι Gorillaz έδωσαν δύο ακόμα καινούρια τραγούδια στη δημοσιότητα, το "Fire Flies" και το "Hollywood", μια συνεργασία-έκπληξη με τον Snoop Dogg: μπορείτε να τα ακούσετε διασοχικά στους συνδέσμους παρακάτω.

{youtube}LCet4yrfp4o{/youtube}

Και τα 2 κομμάτια προέρχονται από το νέο άλμπουμ The Now Now, το οποίο αναμένεται την Παρασκευή 29 Ιουνίου από την Parlophone, σε διεθνή διανομή της Warner Bros. Την παραγωγή υπογράφουν οι ίδιοι οι Gorillaz, μαζί με τον Remi Kabaka και τον James Ford των Simian Mobile Disco.

{youtube}GgwE94KZJ7E{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured