news.team

Τον ξέρουμε για ευέλικτο τον Moby ήδη από τη δεκαετία του 1990, όταν έβγαζε κορυφαίους ηλεκτρονικούς δίσκους και μετά στις συναυλίες έπαιρνε τις κιθάρες και έπαιζε το "Roots Bloody Roots" των Sepultura. Αλλά να φτάσει η χάρη του μέχρι το σύγχρονο χιπ χοπ;

Ωστόσο έφτασε και τις μέρες αυτές ακούσαμε μια συνεργασία-έκπληξη με τον A$AP Rocky, τον Αμερικανό ράπερ που έγινε παγκόσμιος σταρ το 2012 χάρη στο "Fuckin' Problems" που τραγούδησε μαζί με τον Drake, τον Kendrick Lamar και τον 2 Chainz (Η.Π.Α. #8, Βρετανία #50).

Το τραγούδι λέγεται "ASAP Forever" και, επί της ουσίας, δεν έχει τον Moby σε νέο ρόλο -σαμπλάρει όμως το δικό του "Porcelain" από το 1999 (Βρετανία #5), με αποτέλεσμα να τον ακούμε αρκετά. Μπορείτε να το τσεκάρετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας και το επίσημο βιντεοκλίπ που γύρισε γι' αυτό ο Dexter Navy.

Πριν περίπου έναν μήνα ο Moby έβγαλε το καινούριο του άλμπουμ Everything Was Beautiful, And Nothing Hurt, που τον είδε να επιστρέφει στα βρετανικά charts (#30) για πρώτη φορά από το 2013. Για τον
Α$AP Rocky τελευταία παρουσία ήταν το 2015 με τον δίσκο At. Long. Last. A$AP (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #10). Το "ASAP Forever" είναι προπομπός του άλμπουμ Testing, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 από την ASAP Worldwide σε παγκόσμια διανομή RCA (ακριβής ημερομηνία δεν υπάρχει ακόμα).

{youtube}BNzc6hG3yN4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured