Μόλις πριν λίγους μήνες έβγαλε η Björk το Utopia, άλμπουμ που σήκωσε κάμποσες ενστάσεις (δείτε τι έγραψε σε μας ο Μιχάλης Τσαντίλας, εδώ), αλλά την έστειλε στο #25 της Βρετανίας και στο #75 των Η.Π.Α.

Συνεχίζοντας το σχετικό promo, η Ισλανδή σταρ προτίμησε, αντί να βγάλει ένα ακόμα single, να δώσει το "Arisen My Senses" για remixes, επιλέγοντας για την αποστολή την Jlin, την Kelly Lee Owens και τον Lanark Artefax. Μπορείτε να ακούσετε τα αποτελέσματα μέσω Apple Music εδώ, αφού βρείτε τον σχετικό player, ενώ στο τέλος της είδησης μπορείτε να θυμηθείτε το ορίτζιναλ κομμάτι, βλέποντας και το επίσημο βιντεοκλίπ του.

Η Αμερικανίδα Jlin έχει κερδίσει κάμποση δημοσιότητα τα τελευταία χρόνια ως εκπρόσωπος του ηλεκτρονικού υποείδους footwork -την είδαμε μάλιστα πρόσφατα live και στην Αθήνα, καλεσμένη των St. Paul Sessions (δείτε τι έγραψε ο Άγγελος Κλειτσίκας εδώ). Η Λονδρέζα Kelly Lee Owens συγκαταλέγεται επίσης στις νέες δυνάμεις της σύγχρονης electronica και το ίδιο ισχύει για τον λιγότερο προβεβλημένο της παρέας, τον Σκωτσέζο παραγωγό Lanark Artefax.

Τα 3 remixes, εντωμεταξύ, θα αποτελέσουν ένα χωριστό ΕΡ, το οποίο θα βγει σε ειδική έκδοση βινυλίου από την One Little Indian, στις 25 του Μάη.

{youtube}6VrqR_GfvzE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured