φωτογραφία: Δημήτρης Καπάνταης

Για τους fans των Therion, η Linnéa Vikström είναι μια γνώριμη φιγούρα: κόρη του βασικού πλέον τραγουδιστή τους Thomas Vikström, συμμετέχει στο γκρουπ συνεισφέροντας γυναικεία φωνητικά ήδη από το 2010 και το άλμπουμ Sitra Ahra -πρόσφατα, μάλιστα, την είδαμε και στην Αθήνα, στη συναυλία των Therion στο Piraeus 117 Academy (δείτε τι έγραψε ο Παναγιώτης Λουκάς, εδώ).

Ωστόσο η 25χρονη Σουηδέζα έχει και μια προσωπική πορεία: έξω από τους Therion, τραγουδάει σε 2 ακόμα συγκροτήματα, τους Experiment No. Q και τους Paralydium Project. Τώρα, συστήνει για πρώτη φορά στο κοινό τη δική της μπάντα Quantum Field Theory, που παίζουν όπως μας λέει symphonic rock και έχουν επηρεαστεί από τους Black Sabbath, τους Van Halen και τις ...Spice Girls!

Παράλληλα, δίνει στη δημοσιότητα και ένα δείγμα γραφής, ένα τραγούδι ονόματι "Aliens", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Είναι επιστημονική φαντασία», δηλώνει η Linnéa Vikström «βρίσκει εμένα και το γκρουπ σε ένα διαγαλαξιακό ταξίδι».

Το "Aliens" προλογίζει το ντεμπούτο των Quantum Field Theory Live In Space, το οποίο αναμένεται μέσα στη χρονιά από τη Despotz Records.

{youtube}1jjgNmFfHHg{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured