news.team

«We are here to bitch... because we’re real».

Αυτά είναι όσα χρειάζεται να ξέρει κανείς για το ολοκαίνουριο τραγούδι των L7 "I Came Back To Bitch", το οποίο κι ακούτε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας και το επίσημο βιντεοκλίπ.

Αυτό δήλωσε τουλάχιστον στο Rolling Stones η τραγουδίστρια και κιθαρίστριά τους Donita Sparks, όταν τη ρώτησαν για το κομμάτι, με το οποίο η μπάντα προλόγισε ουσιαστικά σε επίπεδο promo μια σειρά επικείμενων συναυλιών στις Η.Π.Α., που ξεκίνησαν χθες από το Paradise της Βοστόνης.

Λίγο πριν το τέλος του 2017 και σε συνάρτηση με την προβολή ενός ντοκιμαντέρ της Sarah Price, οι L7 ανακοίνωσαν ότι θα βγάλουν νέο δίσκο, τον πρώτο μετά το Slap-Happy του 1999.

Τα νέα, όπως και το πρώτο νέο single "Dispatch From Mar-A-Lago", έγιναν δεκτά με ενθουσιασμό από όσους χαιρέτισαν κάποτε το γκρουπ για τη στιβαρή του παρουσία στα εναλλακτικά rock δεδομένα και για το ότι κατέστη πηγή έμπνευσης για όλο το riot grrrl κίνημα της δεκαετίας του 1990, με δίσκους σαν το Smell The Magic του 1990 ή το Bricks Are Heavy του 1992 (Η.Π.Α. #160, Βρετανία #24).

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ, ούτε καν ο τίτλος του δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα.

{youtube}Tn-WeNvuGCE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured