news.team

Οι Αμερικανοί μουσικοί είναι πάντα στην πρώτη γραμμή όσων μας θυμίζουν ότι διάφορα στεγανά με τα οποία λειτουργούμε εμείς οι ακροατές, δεν ισχύουν για τους ίδιους τους ήρωές μας.

Έτσι, μπορεί εμείς να αρεσκόμαστε να ταμπελοποιούμε τη St. Vincent στο indie και στο εναλλακτικό και τη Rihanna στο (καρα)mainstream, η ίδια πάντως η Anne Clark φαίνεται πως γουστάρει κάποια τουλάχιστον τραγούδια της Μπαρμπαντιανής σούπερ σταρ.

Στον απόηχο λοιπόν του περσινού της δίσκου Masseduction, ο οποίος της χάρισε την πρώτη της top-10 επιτυχία σε Η.Π.Α. (#10) και Βρετανία (#6), η St. Vincent πήρε μέρος στη σειρά Singles του Spotify. Η σειρά ζητά από κάθε συμμετέχοντα καλλιτέχνη να προσφέρει τη δική του διασκευή σε ένα album track ενός άλλου καλλιτέχνη, την οποία και πρέπει να εκτελέσει live στα στούντιο της ψηφιακής πλατφόρμας, στη Νέα Υόρκη.

Η St. Vincent αποφάσισε να τιμήσει τη Rihanna στη δική της συνεισφορά και, πατώντας εδώ, μπορείτε να ακούσετε πώς τα κατάφερε τραγουδώντας το "Consideration", κομμάτι από τον δίσκο ANTI του 2016, που η Rihanna είχε πει μαζί με την SZA.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured