Δωρεάν προβολή στο Backstage Film Festival.

Στο νέο βιντεοκλίπ των U2, η Κου Κλουξ Κλαν θρονιάζεται στον Λευκό Οίκο

Δείτε το "Get Out Οf Your Own Way"

news.team
news.team

Ο νέος δίσκος των U2 Songs Of Experience έδωσε λαβή σε όσους τους την είχαν στημένη να ξεσπαθώσουν και κατάφερε να κάνει ακόμα και φίλους τους να στραβώσουν (δείτε τι έγραψε σε μας ο Ανδρέας Κύρκος, εδώ). Παρά ταύτα εκπλήρωσε σε σημαντικό βαθμό τις αναμενόμενες εμπορικές προσδοκίες, κατακτώντας το πολυπόθητο #1 των Ηνωμένων Πολιτειών και καλούτσικες (για U2) θέσεις στις υπόλοιπες βασικές αγορές μουσικής (#5 στη Βρετανία και την Αυστραλία, #2 στη Γαλλία και στη Γερμανία, #1 στον Καναδά, συν ένα #6 στα ελληνικά charts).

Το promo συνεχίζεται τώρα με ένα νέο βιντεοκλίπ-δήλωση, αυτή τη φορά για το τραγούδι "Get Out Οf Your Own Way".

Όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, η ομάδα Broken Fingaz Crew που ανέλαβε να γυρίσει το κλιπ (σε κινούμενα σχέδια), απεικονίζει σε αυτό μια κατάσταση όπου η διαβόητη ρατσιστική οργάνωση Κου Κλουξ Κλαν θρονιάζεται στον Λευκό Οίκο, έχοντας επικεφαλής -ποιον άλλον;- τον Ντόναλντ Τραμπ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξέρουμε τι θα κάνετε στις 15 Ιουνίου του 2022...

Κάτι μας λέει πως πολύ σύντομα θα μιλάνε όλοι γι' αυτή...

FEATURED TODAY

Πώς το #BookTok κάνει influencing στην εκδοτική βιομηχανία; H Τάνια Σκραπαλιώρη ψάχνει εκείνη τη γωνιά του TikTok που κάνει την Gen Z (και όχι μόνο) να σκρολάρει σε σελίδες και έξω από οθόνες.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας κερνάει τα δισκάκια που τόσο περιμένετε.

Λίγο πριν απολαύσουμε την εμφάνιση των Bazooka στο YouTube κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση (Κυριακή 16/5, στις 23:00) και τελευταία συναυλία στο πλαίσιο του Stages A/Live, ο Γιάννης Βούλγαρης μιλάει για την όλη εμπειρία.

Top