news.team

φωτογραφία: Jairo Zavala

Πάνε 2 χρόνια απ' όταν οι Calexico έβγαλαν το Edge Of The Sun (Η.Π.Α. #193, Βρετανία #37, Γαλλία #4, Γερμανία #6). Πλέον, όμως, έχουν έτοιμο τον νέο τους δίσκο και μέσα στο 2018 θα ξανάρθουν και προς Ευρώπη -θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι θα τους ξαναδούμε και στην Ελλάδα, μετά τις επιτυχημένες επισκέψεις του 2015 σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη.

Ως promo της νέας τους δουλειάς, οι αγαπητοί στη χώρα μας Αμερικανοί δίνουν τώρα το ολοκαίνουριο τραγούδι "Voices In The Field", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το "Voices In The Field" «προλογίζει» το άλμπουμ The Thread That Keeps Us, που ανακοινώθηκε από τη City Slang για τις 26 Ιανουαρίου του 2018. Η ευρωπαϊκή περιοδεία των Calexico αναμένεται να αρχίσει τον Μάιο.

Πρόκειται για ένα τραγούδι «εμπνευσμένο από τα ποιήματα στις καρτ-ποστάλ όσων ξεριζώθηκαν από τους τόπους τους λόγω πολέμων ή καταπίεσης», όπως εξήγησε ο Joey Burns, «έτσι για να μας θυμίζει ότι πρέπει να κρατάμε τις καρδιές μας ανοιχτές».

{youtube}9Xq2CnmSB_M{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured