Όπως επίσημα ανακοίνωσαν οι Aerosmith, η πρόσφατη «αδιαθεσία» του Steven Tyler λόγω της οποίας προέβησαν σε ακύρωση 4 προγραμματισμένων συναυλιών της νυν αποχαιρετιστήρια περιοδείας τους, ήταν εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο Tyler, ένας από τους πιο χαρισματικούς frontmen της rock 'n' roll ιστορίας, φέρεται να έπαθε το εγκεφαλικό αμέσως μετά τη συναυλία του γκρουπ στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, την περασμένη Δευτέρα.

Ευτυχώς, ο 69χρονος τραγουδιστής επιβεβαιώνεται και επισήμως ότι είναι καλά: «αναμένεται να συνέλθει πλήρως», λέει το ανακοινωθέν των Aerosmith.

Φυσικά, χρειάζεται λίγος χρόνος, για να ξεκουραστεί και να επανέλθει, η συγκυρία όμως ήταν μάλλον ευνοϊκή από αυτήν την άποψη, αφού οι 4 βραδιές που ακυρώθηκαν σε Βραζιλία, Χιλή, Αργεντινή και Μέξικο ήταν οι τελευταίες της Λατινικής Αμερικής -έκλεινε δηλαδή ένα σκέλος της περιοδείας, και μεσολαβεί κάποιο διάστημα μέχρι την επόμενη υποχρέωση.

Ανακοίνωση έβγαλε όμως και ο ίδιος ο Tyler, ζητώντας συγγνώμη από όσους οπαδούς απογοήτευσε. «Μην ανησυχείτε», τόνισε κι εκείνος, «απλά πρέπει να το αντιμετωπίσω άμεσα, να ξεκουραστώ λίγο και να καταφύγω στην απαραίτητη ιατρική βοήθεια».

{youtube}zSmOvYzSeaQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured