Αναστασία Τουρούτογλου

Το φθινόπωρο του 2016 θα φέρει καθώς φαίνεται και το νέο, πολυαναμενόμενο άλμπουμ του Bruce Springsteen, «διάδοχο» του High Hopes του 2014, το οποίο είχε φέρει τον Boss στο #1 τόσο της Αμερικής, όσο και της Αγγλίας (θυμηθείτε όσα είχε γράψει τότε γι' αυτό ο Ανδρέας Κύρκος, εδώ).

O Springsteen ανακοίνωσε τον καινούριο του δίσκο για τις 23 Σεπτεμβρίου. Θα λέγεται Chapter And Verse (δείτε ένα teaser εδώ) και θα κυκλοφορήσει σε CD και βινύλιο -στα ελληνικά δισκοπωλεία θα το φέρει η Feelgood.

Το Chapter And Verse στοχεύει να είναι ένα συνοδευτικό άλμπουμ της επερχόμενης αυτοβιογραφίας του «Αφεντικού» Born To Run. 23 Σεπτέμβρη είναι άλλωστε η ημέρα των γενεθλίων του -το βιβλίο κυκλοφορεί 27/9 (από τη Simon & Schuster).

Ο δίσκος θα περιέχει συνολικά 18 κομμάτια, 5 από τα οποία ακυκλοφόρητα. Όπως μαθαίνουμε από το συνοδευτικό δελτίο τύπου, επέλεξε τα τραγούδια έτσι ώστε να συνδυάζονται με τα κεφάλαια του βιβλίου. Η συλλογή ξεκινάει με δύο κομμάτια των The Castiles, με τον έφηβο Springsteen στις κιθάρες και τα φωνητικά, και ολοκληρώνεται με το “Wrecking Ball” από το 2012.

Τα ακυκλοφόρητα τραγούδια είναι τα εξής:

The Castiles: "Baby I" [recorded May 2, 1966, at Mr. Music, Bricktown, NJ]

The Castiles: "You Can't Judge A Book By The Cover" [recorded Sept. 16, 1967, at The Left Foot, Freehold, NJ]

Steel Mill: "He's Guilty (The Judge Song)" [recorded Feb. 22, 1970, at Pacific Recording Studio, San Mateo, CA]

The Bruce Springsteen Band: "Ballad Of Jesse James" [recorded March 14, 1972, at Challenger Eastern Surfboards, Highland, NJ]

"Henry Boy" [recorded June 1972, at Mediasound Studios, New York, NY]

{youtube}85cNRQo1m3A{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured