Αναστασία Τουρούτογλου

 

Όταν τα μέλη ενός συγκροτήματος ξανασυναντιόνται μετά από πολλά χρόνια άτομα από το στενό τους περιβάλλον επιχειρούν να πάρουν όλη την ευθύνη για το κατόρθωμα τους να τους πείσουν να τα ξαναβρούν.

Και οι Guns N' Roses που υπήρξαν «σφαγμένοι» για σχεδόν 20 χρόνια δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση. Πρώτος και καλύτερος, λοιπόν, ο Steven Tyler, o εμβληματικός τραγουδιστής των Aerosmith ο οποίος έτρεξε να προλάβει και να κατοχυρώσει την θέση του «μεσάζοντα» στην υπόθεση «φέρτε τον Slash και τον Axl Rose ξανά κοντά». 

Ο Tyler εμφανίστηκε στη γνωστή τηλεοπτική εκπομπή Ηoward Stern Show προχθές το βράδυ και απαντώντας στην ερώτηση του οικοδεσπότη για το τι σκέφτεται για την περίφημη επανασύνδεση του συγκροτήματος με το οποίο έχει υπάρξει πολλά χρόνια φίλος, αποκάλυψε ότι ήταν εκείνος αυτός που κατάφερε τα μέλη του γκρουπ να κάτσουν ξανά στο ίδιο τραπέζι καινα τα βρουν. 

«Δεν είναι ο μόνος που ευθύνεται για την επανασύνδεση αλλά είναι αλήθεια ότι είχε συναντήσει τον Axl αρκετές φορές στο παρελθόν και του είχα πει επανειλημμένα ότι πρέπει να τα ξαναβρούν σύντομα γιατί λείπουν σε όλους. Επέμενα πάρα πολύ στο ότι πρέπει να το κάνουν άμεσα γιατί αλλιώς θα το μετανιώσουν».

Παρά τις δηλώσεις του φίλου τους όμως τα μέλη των Guns N' Roses αρνούνται πλήρως την θεωρία ότι κάποιος άλλος εκτός από τους ίδιους εμπλέκεται με τον οποιοδήποτε τρόπο στην απόφαση τους και διαψεύδουν σε ελαφρώς περιπαικτικό τόνο τα λεγόμενα του Tyler με ένα tweet στην επίσημη σελίδα τους στο Twitter. 

Nα συμπληρώσουμε ότι το συγκρότημα θα πραγματοποιήσει το μεγάλο του comeback στο φετινό Coachella αλλά ανακοινώνει την μία συναυλία μετά την άλλη,ενώ πληροφορίες τους θέλουν έτοιμους να φύγουν για μια μεγάλη παγκόσμια περιοδεία πολύ σύντομα

{youtube}1w7OgIMMRc4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured