Αναστασία Τουρούτογλου

Την επιστροφή τους στα δισκογραφικά πράγματα ανακοίνωσαν επίσημα οι Deftones με ένα teaser βιντεάκι αποκάλυψαν ότι το νέο τους άλμπουμ θα έχει τον τίτλο "Gore" και θα βρίσκεται στα δισκοπωλεία στις αρχές της άνοιξης και συγκεκριμένα στις 9 Απριλίου;

Αυτή θα είναι η πρώτη δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος μετά το "Koi No Yakan" του 2012 ενώ ο frontman του γκρουπ, Chino Moreno, έδωσε μερικές ακόμα πληροφορίες λέγοντας ότι οι Deftones ηχογράφησαν συνολικά 16 καινούργια κομμάτια για τον διάδοχο του "Koi No Υakan", ενώ παίρνει και θέση σχετικά με τα όσα θα ακούσουμε τον Απρίλιο.

«Ολόκληρος ο δίσκος ξεφεύγει εντελώς από το τετράγωνο. Είναι γεμάτος keyboards και πολλές κουλ, χαμηλές συχνότητες». Μένει να τον ακούσουμε για να καταλάβουμε πώς ακριβώς το εννοεί.

Την ίδια στιγμή μαζί με όλα αυτά αποκαλύφθηκε ότι ο Morrissey ήταν μία από τις επιρροές - έκπληξη για την ηχογράφηση ολόκληρου του δίσκου. Όπως μας ενημερώνει ο Moreno o Moz υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα είδωλα του και ο ίδιος είναι εμμονικός με τους προσωπικούς δίσκους του: «Πάντα ήταν ένας από τους αγαπημένους μου στιχουργός, λατρεύω την μελαγχολία πίσω απ'οτιδήποτε έχει κάνει».

{youtube}b92EKemUA4A{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured