Αναστασία Τουρούτογλου

Ως γνωστόν η Nicole Appleton ήταν για πολλά χρόνια με τον Liam Gallagher. Mετά από μία ταραχώδη σχέση και έναν ακόμα πιο ταραχώδη χωρισμό το ζευγάρι χώρισε ενώ οι All Saints, το συγκρότημα της Nicole Αppleton, της αδελφής της Natalie, της Melanie Blatt και της Shaznay Lewis είχε διαλυθεί από το 2001 

Τώρα, 10 ολόκληρα χρόνια μετά οι τέσσερις τους επανενώνονται και επιστρέφουν με ένα νέο τραγούδι εμπνευσμένο από τον χωρισμός της Nicole από τον Liam Gallagher. Ο τίτλος του "One Strike" και η ίδια η Appleton δηλώνει ότι το έγραψε για τις ατελείωτες ώρες που μιλούσε με τον τραγουδιστή των Oasis στο τηλέφωνο την περίοδο του χωρισμού τους. Το κομμάτι θα κυκλοφορήσει τις 26 Φεβρουαρίου.

«Δεν είναι κάτι που κάναμε υπό πίεση και δεν θα μπορούσε να συμβεί σε πιο κατάλληλη στιγμή για εμάς. Απλώς μας έλειψε να είμαστε μαζί και είναι αυτό που μας κάνει χαρούμενος. Αν μπορείς να δουλέψεις με τους πιο αγαπημένους σου ανθρώπους γιατί να μην το κάνεις;».

Eκτός απ' όλες αυτές τις ξαφνικές αγάπες και το καινούργιο τραγούδι οι All Saints θα κυκλοφορήσουν και ένα νέο άλμπουμ με τίτλο" Red Flag" στις 8 Απριλίου.

{youtube}nPXqkjpXZ_k{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured