Αναστασία Τουρούτογλου

Εδώ και καιρό κυκλοφορεί η φήμη, στους κύκλους των μανιακών gadget-άκιδων, πώς η μουσική πίσω από το διάσημο video game Sonic 3 κρύβει μία ενδιαφέρουσα ιστορία. Πολύ απλά γιατί στη σύνθεση της ακούγεται ότι συμμετείχε και ο Michael Jackson, χωρίς όμως αυτό να ανακοινωθεί ποτέ επίσημα. 

Τώρα, νέες πληροφορίες έρχονται να επιβεβαιώσουν τις φήμες αφού τρεις από τους παραγωγούς μουσικής που συνεργάστηκαν με το συγκεκριμένο παιχνίδι, επιβεβαιώνουν την συμμετοχή του Jackson. 

Συγκεκριμένα ο Brad Buxer, o Doug Grigsby III και ο Cirocco Jones αποκάλυψαν στην αμερικάνικη Huffington Post ότι ο Jackson δούλεψε μαζί τους στο soundtrack του παιχνιδιού και ότι η μουσική η οποία έγραψαν μαζί του ήταν αυτή που χρησιμοποιήθηκε στο τελικό προϊόν.

Αν και η παραπάνω ιστορία δεν ακούγεται για πρώτη φορά, το όνομα του τραγουδιστή έχει, όπως και να χει, αφαιρεθεί από τα credits του παιχνιδιού για άγνωστους λόγους.

Το αμερικάνικο Vice βρίσκει τον δικό του τρόπο να υποστηρίξει την παραπάνω θεωρία συγκρίνοντας τη μουσική από το The Test Kitchen, την οποία ως γνωστόν έχει γράψει ο Jackson,με το Sonic 3 τονίζοντας τις πολύ έντονες...ομοιότητες.

{youtube}RyoMQg3d5cs{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured