Αναστασία Τουρούτογλου

Στρωματσάδα στο πεζοδρόμιο ή μέσα σε sleeping bags κοιμόντουσαν επί δύο ημέρες οι επίδοξοι αγοραστές των νέων sneakers της Adidas τα οποία υπογράφει ο Kanye West. Μάλιστα αρκετοί από αυτούς δεν ήταν από την Ελλάδα αλλά ταξίδεψαν πάρα πολλά χιλιόμετρα για να φτάσουν έξω από το κατάστημα Simple Caractere στην Κηφισιά και να διεκδικήσουν τελικά ένα ζευγάρι. 

Κόσμος από Σερβία,Βουλγαρία ακόμα κι από Αμερική, όπου τα παπούτσια εξαντλήθηκαν σε χρόνο dt ήρθαν στην Ελλάδα και περίμεναν υπομονετικά έξω από το κατάστημα για να αγοράσουν τα πολυπόθητα Adidas που έφτασαν στην Ελλάδα και αποκλειστικά στο συγκεκριμένο μαγαζί σε 30 μόλις κομμάτια.

Το Yeezy Boost 350 κοστίζει κανονικά 200 ευρώ, αν υποθέσουμε ότι θα το βρείτε σε μαγαζί, αλλά έχει τόση ζήτηση που στις δημοπρασίες στο ebay γίνεται κυριολεκτικά χαμός με την τιμή να φτάνει μέχρι τα 1.500 ευρώ το ζευγάρι.  Ακούγεται μάλιστα ότι την άνοιξη στον οίκο Christie’s του Λονδίνου θα δημοπρατηθούν κάποια κομμάτια με αρχική τιμή τα 6.000 ευρώ.

Όπως και να χει το Yeezy Boost 350 έχει προκαλέσει πανικό και στα social media με σύσσωμη την οικογένεια Kardashian να έχει πέσει στην μάχη της προώθησης:  η Kendall και η Kylie Jenner τα επαινούν συνεχώς, κάνοντας ακόμη και τον Barack Obama να τα επιλέξει και να φωτογραφηθεί παρέα με τον Kanye και ένα κουτί παπούτσια.

{youtube}Co0tTeuUVhU{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured