Αναστασία Τουρούτογλου

Διεθνή κατακραυγή προκάλεσαν τα νέα ότι οι Metallica έκαναν μήνυση σε μια ομάδα φανατικών τους θαυμαστών, οι οποίοι έχουν σχηματίσει συγκρότημα στη λογική του tribute band και περιοδεύουν ως Sandman, διασκευάζοντας τραγούδια τους.

Για την ακρίβεια, φτάνοντας το Σάββατο για συναυλία στο FitzRay's club, στο London του Ontario (Καναδάς), οι Sandman βρήκαν να τους περιμένει μια αγωγή ...41 σελίδων, όπου κατηγορούνται πως χρησιμοποιούν το επίσημο λογότυπο των Metallica για να προμοτάρουν τις εμφανίσεις τους. Το πλέον αστείο δε, ότι στην αγωγή γίνεται εκτενής λόγος για τη ...μεγάλη επιτυχία των Metallica, λες και οι Sandman δεν το είχαν παρατηρήσει!

Ο απόηχος της κατακραυγής έφτασε βέβαια και στους ίδιους τους Metallica και είναι αλήθεια πως κινητοποιήθηκαν άμεσα για να διορθώσουν την κατάσταση και να σώσουν, τουλάχιστον, τις εντυπώσεις.

Χθες λοιπόν ο ίδιος ο Lars Ulrich τηλεφώνησε στον κιθαρίστα των Sandman, Joe Di Taranto, ζητώντας του συγγνώμη και διαβεβαιώνοντάς τον πως δεν υπήρχε κανένα θέμα να συνεχίσουν όπως ακριβώς κινούνταν όλα αυτά τα χρόνια. Και πολύ σύντομα, υπήρξε και επίσημο ανακοινωθέν, όπου οι Metallica δήλωσαν άγνοια για τη μήνυση και άδειασαν τον δικηγόρο τους για υπερβάλλοντα ζήλο.

«Πετάξτε τη μήνυση στα σκουπίδια», προέτρεψαν τους Sandman κι εκείνοι απάντησαν ότι θα συνεχίσουν να κρατάνε τη Metallica σημαία με περηφάνεια.

{youtube}CD-E-LDc384{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured