Αναστασία Τουρούτογλου

Οι Avantasia είναι ουσιαστικά το project του Tobias Sammet, γνωστού από τα φωνητικά των Edguy, και απ' ό,τι όλα δείχνουν σκοπεύουν να διεκδικήσουν την ψήφο του κοινού για μία συμμετοχή στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision με τους power metal ήχους, τις «σκληρές» όπερες τους και τον φανταστικό κόσμο τους γεμάτο από ήρωες, βασιλιάδες, μάγισσες και ξωτικά.

Σύμφωνα με δήλωση του ίδιου του Sammet στην επίσημη σελίδα του συγκροτήματος στο Facebook η πρόταση του έγινε μέσω της δισκογραφικής του εταιρείας και αποφάσισε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο αυτή την ευκαιρία για προώθηση του υλικού της μπάντας διότι την εκπομπή των προκριματικών αναμένεται να παρακολουθήσει μεγάλος αριθμός τηλεθεατών. Ταυτόχρονα, υποστήριξε πως δεν είχε διαγωνιστεί ποτέ ξανά ως μουσικός και η ιδέα παρουσίαζε ενδιαφέρον.

Η επιλογή του τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου και θα μεταδοθεί, φυσικά, τηλεοπτικά, ενώ ο τελικός του φετινού διαγωνισμού της Eurovision θα διεξαχθεί στις 14 Μαΐου στη Στοκχόλμη της Σουηδίας.

{youtube}quH_vUCdy2o{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured