Αναστασία Τουρούτογλου

Σύμφωνα με τον παραγωγό του "Blackstar" Τony Visconti ο τελευταίος δίσκος του σπουδαίου μουσικού δεν ήταν μόνο το «κύκνειο άσμα» του αλλά προϊόν προσεκτικού σχεδιασμού από τον ίδιο που ήθελε να πει ένα αντίο στους θαυμαστές του, κάνοντας τέχνη ακόμη και τον θάνατο του. 

Φαίνεται όμως πως ο Bowie προσπαθούσε να στείλει κι άλλα αντίστοιχα μηνύματα τις τελευταίες ημέρες που ήταν στη ζωή. Αρχικά ο καλός του φίλος και συνεργάτης Brian Eno αποκάλυψε εχθές στους Times ότι ο Bowie του είχε στείλει ένα e-mail επτά ημέρες πριν τον θάνατο του στο οποίο τον ευχαριστούσε για όλες τις καλές στιγμές που περάσανε μαζί. 

Και τώρα η βρετανική Independent εντόπισε πώς το τελευταίο follow που έκανε ο διάσημος μουσικός στο Twitter ήταν ο...Θεός.

Φυσικά και πρόκειται για έναν σατιρικό λογαριασμό με εκατομμύρια followers τον οποίο διαχειρίζεται κάποιος ανώνυμος χρήστης ο οποίος ποστάρει αστείες ατάκες στο όνομα του Θεού.

Όταν βέβαια ο συγκεκριμένος Θεός πήρε χαμπάρι ότι ο Bowie τον έκανε follow τουϊταρε αμέσως: «Ο David Bowie είναι ο Θεός που πάντα ήθελα να είμαι»...

{youtube}U16Xg_rQZkA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured