Αναστασία Τουρούτογλου

 

Η Natalie Cole μπήκε στο τραγούδι με μια πολύ βαριά κληρονομιά στις πλάτες της, όντας κόρη του θρυλικού Nat "King" Cole. Κατάφερε όμως κάτι που λίγοι επίγονοι κατορθώνουν, να αφήσει τελικά το δικό της αποτύπωμα στη soul μουσική, σφραγίζοντάς το με τις δικές της δυνάμεις: με την ποιότητα των ερμηνειών της και με κάμποσους αξιοσημείωτους δίσκους, που τράβηξαν την προσοχή ενός μεγάλου διεθνούς κοινού.

Έμελλε ωστόσο να είναι η τελευταία μεγάλη απώλεια του μουσικού κόσμου για το 2015, καθώς πέθανε παραμονή Πρωτοχρονιάς, λίγες ώρες πριν μπει το 2016, σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, όπου γεννήθηκε και έζησε όλη της τη ζωή. Ήταν 65 χρονών. Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε διάφορα –αδιευκρίνιστα– προβλήματα υγείας, τα οποία καθώς φαίνεται έβλαψαν ανεπανόρθωτα την καρδιά της.

Ο γιος της Robert Yancy και οι αδερφές της Timolin & Casey ανακοίνωσαν επισήμως τον θάνατό της, λέγοντας πως «πέθανε όπως έζησε... Με αξιοπρέπεια, με δύναμη και με τιμή. Θα μας λείψει πολύ, θα μείνει αξέχαστη (unforgettable, οι fans θα καταλάβουν την αναφορά) στις καρδιές μας». 

{youtube}Y3iz1dp6Lj4{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured