Αναστασία Τουρούτογλου

Ένας από τους πολύ βασικούς λόγους που μας αρέσουν οι Last Shadow Puppets είναι γιατί προσωποποιούν αυτό που θα έπρεπε να είναι όλα τα συγκρότημα σε αυτόν τον κόσμο, αυτό που είναι - συνήθως - όλα (ή έστω τα περισσότερα) συγκροτήματα στον κόσμο την ημέρα που ξεκινούν να γίνουν συγκρότημα: μία παρέα κολλητών που θέλει κυρίως να κάνει την πλάκα της. 

Ο Alex Turner και ο Miles Kane έφτιαξαν το 2008 τους Last Shadow Puppets ακριβώς γι' αυτό το λόγο, κυκλοφόρησαν το "The Age Of The Understatement" και από κει και μετά παρέμεινε ασαφές αν θα συνέχιζαν να δουλεύουν μαζί.

Νωρίτερα μέσα στο μήνα μας, όμως, οι δυο τους έδωσαν στη δημοσιότητας το πρώτο teaser trailer που αποκάλυπτε ότι το supergroup ετοιμάζεται να επιστρέψει με νέο δίσκο μέσα στο 2016.

Τώρα ένα δεύτερο teaser βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε μας κάνει να ανυπομονούμε περισσότερο. Σε αυτό βλέπουμε το συγκρότημα στο στούντιο αλλά και σε άλλες από κοινού δραστηριότητες, αποδεικνύοντας ακριβώς αυτό που λέγαμε παραπάνω. 

Σύμφωνα με το γκρουπ το νέο άλμπουμ είναι ήδη έτοιμο και θα βρίσκεται στα δισκοπωλεία την άνοιξη της καινούργιας χρονιάς. 

{youtube}Et2lDNGVm40{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured