Αναστασία Τουρούτογλου

Όταν είσαι πάρα πολύ διάσημος καλλιτέχνης ξέρεις ότι ακόμη κι αν δεν την πολυαντέχεις την φασαρία και τους δημοσιογράφους, όταν βγάζεις δίσκο πρέπει να πεις και μια κουβέντα παραπάνω. 

Έτσι και η Adele, επί χρόνια ολόκληρα κανείς δεν ήξερε καλά - καλά που βρίσκεται, και τώρα έχει βγάλει τα εσώψυχα της με δημόσια επιστολή στα social media. Mετά λοιπόν από την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του νέο της δίσκου, ο οποίος έρχεται τον επόμενο μήνα στα δισκοπωλεία, η Adele έγραψε ένα γράμμα προς τους θαυμαστές της μιλώντας για το πώς έχασε τη μισή ζωή της ευχόμενη να μεγαλώσει πιο γρήγορα από την ηλικία της. 

Όπως και να 'χει, με γράμμα ή χωρίς, ο χαμός και η προσμονή γύρω από το νέο δίσκο ήταν δεδομένος και η Adele φροντίζει να καλλιεργήσει ακόμη περισσότερο τον ενθουσιασμό μας, γι' αυτό υπόσχεται να δώσει σήμερα στη δημοσιότητα το πρώτο single του άλμπουμ. 

Έρχεται, λοιπόν, σε λίγες ώρες το "Hello", το οποίο θα μπορείτε να προμηθευτείτε διαδικτυακά. Φυσικά, ένα τέτοιο γεγονός δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύεται και από μία οπτική κατάθεση. Οπότε το τραγούδι έχει και βιντεοκλίπ που θα κυκλοφορήσει επίσης σήμερα σε σκηνοθεσία Xavier Dolan. Ας μετρήσουμε όλοι μαζί πόσες φορές θα το δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο στα newsfeed μας στο Faceboook.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured