Αναστασία Τουρούτογλου

 

Είχαμε γράψει στο παρελθόν για τις ...country ανησυχίες του frontman των Aerosmith (δες εδώ), αλλά το τελευταίο που περιμέναμε ήταν να δούμε τη Cyndi Lauper να βγάζει country δίσκο.

Η τραγουδίστρια που έμεινε στην ιστορία για μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές των 1980s ("Girls Just Want to Have Fun", "Time After Time") εκπλήσσει ακόμα και τους πιστούς της φίλους, όσους ήξεραν δηλαδή πως στην περίπτωσή της υπήρχε μια σπουδαία φωνή, έξω από τις συμβάσεις της ποπ. Άλλωστε τα κατάφερε μια χαρά στην τελευταία της εξόρμηση στη δισκογραφία με το Memphis Blues του 2010 (Η.Π.Α. #26, Βρετανία #105), κερδίζοντας και υποψηφιότητα για Grammy -άσχετα τώρα αν εμείς κρίνουμε πως κάπου μπέρδεψε τα μπλουζ με την Janis Joplin.

Η ίδια φαίνεται πάντως να αισθάνεται άνετα με την απόφαση αυτή, δηλώνοντας έτοιμη να την υποστηρίξει τόσο στο στούντιο, όσο και σε ζωντανές περιστάσεις. Τελικά, το να είσαι Αμερικάνος, μάλλον σε βάζει σε περίεργες τροχιές καθώς μεγαλώνεις -ακόμα κι αν είσαι Νεοϋορκέζα από γεννησιμιού. 

Εμείς πάντως τη συμπαθούμε τη Cindy και της ευχόμαστε κάθε καλή επιτυχία. Δεν ξεχνάμε άλλωστε ποτέ στιγμές σαν και την παρακάτω διασκευάρα, αν θέλει τώρα να τραγουδήσει και λίγη country στα 62, δεν θα την κρεμάσουμε... 

{youtube}2y1TZXc5DiY{/youtube} 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured