Αναστασία Τουρούτογλου

Εδώ και πολλά χρόνια οι δουλειές πάνε κάτι περισσότερο από πολύ καλά για την Taylor Swift, όμως από την κυκλοφορία του 1979 και μετά φαίνεται ότι τα πράγματα εκτοξεύτηκαν στην σφαίρα της φαντασίας. 

Πιο συγκεκριμένα, και για να πάρετε μία ιδέα για τι ποσά μιλάμε, η Swift από τον Ιανουάριο που μας πέρασε έχει βγάλει περίπου 317,8 εκατομμύρια δολάρια κι αν βγάλετε τα κομπιουτεράκια θα διαπιστώσετε ότι το συγκεκριμένο νούμερο μεταφράζεται σ' ένα εκατομμύριο δολάρια για κάθε μέρα

Ο Mikek Raia, ο οποίος είναι αναλυτής των media, δήλωσε στην εφημερίδα The Express ότι: «Αυτή τη στιγμή, κανείς δεν μπορεί ν' αγγίξει την Taylor. Είναι τόσο μακριά από οποιονδήποτε άλλον στη βιομηχανία, που έχει καταφέρει να γίνει όχι μόνο μια δυναμική ερμηνεύτρια, αλλά και σημαντικό πρόσωπο στη διαφημιστική πλευρά της μουσικής βιομηχανίας».

Ο ίδιος, μάλιστα, προβλέπει, πως μέχρι η ίδια να φτάσει τα 30 της χρόνια, θα έχει γίνει δισεκατομμυριούχος. Λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι μόνο από πέντε συναυλίες που έδωσε το τελευταίο διάστημα στη Βόρεια Αμερική έβγαλε 16,8 εκατομμύρια δολάρια. 

{youtube}e-ORhEE9VVg{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured