Αναστασία Τουρούτογλου

 Ένα νέο βιβλίο με την υπογραφή του συγγραφέα Howard Sounes φέρνει στη δημοσιότητα την πιο σκληρή πλευρά του Lou Reed, δημιουργώντας από εχθές πανικό στο διαδίκτυο.

Η καινούργια βιογαφία του διάσημου μουσικού εχει τον τίτλο Νotes From The Velvet Underground: The Life of Lou Reed εστιάζει στη σχέση του τραγουδιστή των Velvet Underground με τη σύζυγό του υποστηρίζοντας πως υπήρξε ιδιαίτερα βίαιος απέναντι της.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η παραπάνω αποκάλυψη για έναν τόσο αγαπητό καλλιτέχνη ο οποίος μάλιστα δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, ο συγγραφέας του βιβλίου, που στο παρελθόν έγραψε βιογραφίες για τον Bob Dylan και την Amy Winehouse, αναγκάστηκε να απαντήσει σχετικά με την απόφαση του να μιλήσει για όσα, υποστηρίζει, ότι γνώριζε.

«Νομίζω πως όλες οι αντιδράσεις πηγάζουν απο το γεγονός ότι ο Lou Reed ήταν ένας σπουδαίος καλλιτέχνης κάτι που τον έκανε γενικότερα αγαπητό στο κοινό και ως άτομο. Θα έπρεπε όμως αυτά τα δύο να διαχωρίζονται».

O Sounes χαρακτηρίζει στο βιβλίο του τον Reed «τέρας» και ισχυρίζεται  ότι αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από συζητήσεις που είχε με ανθρώπους που έτυχε να βρίσκονται στο πολύ στενό περιβάλλον του καλλιτέχνη.

{youtube}RsVLIiI8Vfo{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured