Αναστασία Τουρούτογλου

Τον τελευταίο καιρό ο Billy Corgan ασχολείται με την...πάλη. Πιο συγκεκριμένα έχει αναλάβει τη θέση του Senior Producer (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό στην πράξη) στο πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο TNA Wrestling. Μόνο που ένα πρόβλημα με τον τελευταίο κάτοχο του τίτλου πολύ στεναχώρησε τον Billy. Κι αυτό γιατί ο πρωταθλητής στην κατηγορία βαρέων βαρών Matt Hardy αποφάσισε - ή αποφάσισαν άλλοι για εκείνον - να παραιτηθεί από τον τίτλο του εξαιτίας μίας «παρασπονδίας» στο προηγούμενο πρωτάθλημα. 

Μείνανε λοιπόν οι άνθρωποι χωρίς πρωταθλητή και τώρα πρέπει να κάτσουν να στήσουν από την αρχή ολόκληρο τουρνουά για να βρουν καινούργιο. Κι επειδή αυτά είναι προβλήματα ο Corgan ανακοίνωσε τις αποφάσεις όσο πιο δραματικά μπορούσε στη συνέντευξη Τύπου.

Κατά τα άλλα όταν δεν ασχολείται με αυτά ο τραγουδιστής των Smashing Pumpkins επικεντρώνεται στο προσωπικό του blog που έχει τον τίτλο "People and Their Cars" και στο οποίο θα βρείτε θέματα και φωτογραφίες από τον χώρο της τέχνης και του desing.

Και μέσα σε όλα, πήρε και την ξαφνική απόφαση να κλείσει και τον λογαριασμό του στο Twitter. Oπότε παιδιά για ό,τι τον θέλετε μόνο στο TNA Wrestling ή στο People and Their Cars...

{youtube}3uT388XuY5s{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured