Αναστασία Τουρούτογλου

Μία καλλιτεχνική είδηση που έγινε δικαστική υπόθεση είναι η διαμάχη που έχουν οι Tame Impala με την δισκογραφική εταιρία Modular Recordings η οποία σύμφωνα με τους ίδιους, και φυσικά με το μάνατζμεντ τους, οφείλει στα μέλη του συγκροτήματος 450 χιλιάδες δολάρια (κάτι λιγότερο από 300 χιλιάδες λίρες).

Η εταιρία BMG η οποία εκπροσωπεί το γκρουπ σε θέματα που έχουν να κάνουν με την διεκδίκηση και διασφάλιση των πνευματικών τους δικαιωμάτων κατέθεσε αγωγή, κάτι που είδε για πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας τον Ιούνιο που μας πέρασε. Στο στόχαστρο της όλης ιστορίας φαίνεται να είναι ο Steve Pavlovic ιδρυτής της δισκογραφικής Modular Recordings τον οποίο κατηγορούν πως παρακρατούσε τα χρήματα του συγκροτήματος και απέφευγε να πληρώσει. 

Παρόλα αυτά μόλις λίγες μέρες πριν το δικαστήριο αποφάσισε κι ο Pavlovic απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες. Δεν γνωρίζουμε μέχρι στιγμής αν στο ενδιάμεσο έγινε κάποιος οικονομικός συμβιβασμός πράγμα που είναι και το πιθανότερο. Πάντως ο Pavlovic σε δηλώσεις του ζήτησε συγγνώμη από τους Tame Impala για την αναστάτωση αλλά και από τη BMG τονίζοντας την καλή συνεργασία που είχαν πάντοτε στο παρελθόν. 

Όσο για τα μέλη του συγκροτήματος δεν έχουν μιλήσει καθόλου για το όλο ζήτημα. 

{youtube}Jgpp6xnqMg0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured