Αναστασία Τουρούτογλου

 

Η Demi Lovato μπορεί να ξεκίνησε από την ηθοποιία, αλλά τα τελευταία χρόνια είναι μία από τις πλέον επιτυχημένες τραγουδίστριες της ποπ, μετρώντας 4 συνεχόμενα top-5 άλμπουμ στις Ηνωμένες Πολιτείες, με το 4ο μάλιστα από αυτά (το Demi του 2010) να την καθιστά σταρ και στη Βρετανία, «εισβάλλοντας» στο top-10.

Το νέο της άλμπουμ Confident αναμένεται σε λίγες μέρες και όλα δείχνουν ότι θα διατηρηθεί αυτή η εμπορική δυναμική, αν κρίνουμε από τις επιδόσεις του single "Cool For The Summer", που έφτασε άνετα ως το #11 των αμερικάνικων charts, μπαίνοντας και στο #7 των βρετανικών. Οπότε η 23χρονη σταρ βρίσκεται στη φούρια των promotion για την ώρα, μέρος της οποίας φαίνεται να είναι και η απόφασή της να φωτογραφηθεί γυμνή για το Vanity Fair.

Για τη Lovato, αυτό έγινε σε μια μέρα θλίψης, αφού μόλις την προηγούμενη μέρα είχε μάθει τον θάνατο του προπάππου της. Έβαλε λοιπόν τους δικούς της όρους για τη συγκεκριμένη φωτογράφιση, αρνούμενη να ακολουθήσει την «τυποποιημένη» οδό: δεν ήθελε να μακιγιαριστεί, ζήτησε από το περιοδικό να μη γίνει καμία επεξεργασία σε όσες εικόνες κριθούν κατάλληλες για δημοσίευση και δεν έκανε επίσης καμία προσπάθεια να κρύψει πόσο ευάλωτη αισθανόταν εκείνη την ημέρα, καθώς αντίκριζε τον φακό του Patrick Ecclesine σε ένα ξενοδοχείο του Μανχάταν.  

«Αγαπήστε το γυμνό σώμα σας και ζήστε τη ζωή σας όπως θέλετε», ήταν το συνοδευτικό της μήνυμα προς τους θαυμαστές της.

{youtube}il9nqWw9W3Y{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured