Αναστασία Τουρούτογλου

 

Οι φίλοι των Megadeth σε Ελλάδα και εξωτερικό κύκλωσαν ήδη από τώρα την 22η του Ιανουαρίου του 2016 στα ημερολόγιά τους, ως τη μέρα που θα κυκλοφορήσει επίσημα το νέο άλμπουμ της αγαπημένης τους μπάντας.

Δύο χρόνια μετά το Super Collider, η μεταλλική πυροβολαρχία του Dave Mustaine ετοιμάζεται να ξαναχτυπήσει με το Dystopia, θέτοντας οριστικό φινάλε σε ένα μεγάλο διάστημα εσωτερικών αναταραχών στις τάξεις της μπάντας, οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα την αποχώρηση του ντράμερ Shawn Drover και του κιθαρίστα Chris Broderick. Φήμες μάλιστα ήθελαν τον Mustaine να είναι έτοιμος να ανακοινώσει το φινάλε των Megadeth.

Αντί γι' αυτό, ωστόσο, ο 54χρονος Αμερικανός μουσικός έστησε μια νέα Megadeth σύνθεση –με τον Chris Adler των Lamb Of God να έρχεται στα ντραμς και τον Βραζιλιάνο κιθαρίστα των Angra Kiko Loureira να αναπληρώνει το κενό του Broderick– και ύστερα απευθύνθηκε στους φίλους του συγκροτήματος, ώστε να βοηθήσουν οικονομικά στην ολοκλήρωση του νέου δίσκου.

Σχολιάζοντας τη νέα δουλειά, ο Mustaine υποσχέθηκε όλη την αναμενόμενη ενέργεια, καθώς και μπόλικα κιθαριστικά ριφ και μεταλλικά σολαρίσματα. Θα αρχίσουν μάλιστα νωρίς και την περιοδεία προώθησης, αφού στόχος είναι να ξεκινήσουν μέσα Οκτώβρη από την Αυστραλία και να ακολουθήσουν κατόπιν τη διαδρομή Κίνα-Ιαπωνία-Ινδία-Ρωσία, πριν επικεντρώσουν στην αμερικάνικη ήπειρο και κανονίσουν και τις βρετανικές τους εμφανίσεις.

Όλα καλά, αγαπητέ Dave, όμως το πρώτο κομμάτι που λάνσαρες ως προάγγελο του Dystopia, ονόματι "Fatal Illusion" (ακούστε το αμέσως παρακάτω), δεν μας άρεσε. Μπορεί το εμπορικό εκτόπισμα των Megadeth να παραμένει μεγάλο, όπως έδειξε πριν 2 χρόνια το #6 που κέρδισε στα αμερικάνικα charts το Super Collider, αλλά –μεταξύ μας– πάνε χρόνια απ' όταν απολαύσαμε πραγματικά ένα Megadeth άλμπουμ...

{youtube}7MRtdd3tXI4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured