Αναστασία Τουρούτογλου

Βαρύς έπεσε τελικά ο πέλεκυς της αμερικάνικης δικαιοσύνης για τον Robin Thicke, τον Pharrell Williams και τον T.I., αφού ομοσπονδιακό δικαστήριο της Καλιφόρνια αποφάνθηκε πως το "Blurred Lines" τους είναι κλεμμένο από το "Got To Give It Up" του Marvin Gaye.

Μία λοιπόν από τις μεγαλύτερες mainstream επιτυχίες του 2013 (#1 σε Η.Π.Α., Βρετανία και αρκετές ακόμα χώρες) αποδεικνύεται υπέρ το δέον βασισμένη σε μια μάλλον ξεχασμένη επιτυχία του μεγάλου Marvin, από το 1977. Ξεχασμένη μεν από το κοινό, όχι όμως και από την οικογένειά του, η οποία έσπευσε να κινηθεί νομικά και δικαιώνεται τώρα πανηγυρικά.

Το δικαστήριο επιδίκασε αποζημίωση ύψους 7,4 εκατομμυρίων δολαρίων στα παιδιά του Marvin Gaye, η οποία βαραίνει τους Thicke & Williams ως συνθέτες του "Blurred Lines" και καθόλου τον T.I., που ήταν απλά συν-ερμηνευτής. Να σημειωθεί ωστόσο πως τα κέρδη των δύο συντελεστών υπολογίζονται σε 16 εκατομμύρια δολάρια. 

Τους μένουν δηλαδή παραπάνω από τα μισά, ας μην τα θέλουν λοιπόν κι όλα δικά τους. Και πολλά είναι για το χάλια τραγούδι που έφτιαξαν...

{youtube}yyDUC1LUXSU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured