Ο Jack White τα «σκάει» για τον Elvis

300.000 δολάρια για μία μόνο ηχογράφηση

Αναστασία Τουρούτογλου
Αναστασία Τουρούτογλου

Πάντα είχε μία αγάπη για το κλασικό και για το vintage. Την ίδια στιγμή έχει δηλώσει στο παρελθόν πόσο πολύ θαυμάζει και αγαπάει τον Elvis Presley. 

Kαι από τη στιγμή που δεν του λείπουν τα χρήματα αποφάσισε να κάνει μία αγορά που θα του μείνει, έτσι για να πιάσει και τόπο. Έτσι ο Jack White πήρε μέρος σε δημοπρασία που έβγαζε στο σφυρί το πρώτο δισκάκι που ηχογράφησε ποτέ ο βασιλιάς του ροκ και το οποίο περιέχει μόλις δύο τραγούδια, τα "My Happiness" και "That's When Your Heartaches Begin". 
 
Τα κομμάτια ηχογραφήθηκαν από τον Elvis το 1953 και ο White αποκάλυψε ότι συμμετείχε στην δημοπρασία ανώνυμα ενώ σκοπεύει να επανακυκλοφορήσει την συγκεκριμένη ηχογράφηση σε περιορισμένα αντίτυπα για την Record Store Day. 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πίσω από το οποίο βρίσκονται οι Trent Reznor, Atticus Ross και Jon Batiste. Δείτε τους ...

Από το 2015 που συστάθηκε, έχει συμβάλλει με πολλά πρότζεκτ στον εγχώριο alternative ήχο.

Ο Αλέξανδρος Βούλγαρης ανακοίνωσε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει δίσκο με παιδικά τραγούδια «όπως θα ήθελε αυτός να

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Τον καθόλου ήρεμο Φεβρουάριο, απολαύσαμε, μεταξύ άλλων, το ...

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, χτενίζει την επικαιρότητα

H ιδέα της ανεξάρτητης εταιρείας, του independent label, που έδωσε και το όνομά του στην indie σκηνή.
 

Top