O θρύλος του Ronnie James Dio ζωντανεύει όχι μέσα από ακυκλοφόρητα κομμάτια που μέχρι τώρα υπήρχαν στο συρτάρι, ούτε μέσω κάποιας επανακυκλοφορίας, ούτε καν μέσω ενός συνηθισμένου ντοκιμαντέρ. 
 
Κι αυτό γιατί η εταιρία παραγωγής Sound Chaser Productions ανακοίνωσε επίσημα την πρεμιέρα του «πρώτου heavy metal μιούζικαλ όλων των εποχών», με τίτλο "The Legend Of Dio: A Metal Musical".
 
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Οι λεγεώνες των οπαδών του Ronnie James Dio θα έχει κάτι να γιορτάσει επιτέλους, μετά τον θρήνο για το θάνατο του σπουδαίου metal τραγουδιστή το 2010. Το "The Legend Of Dio: A Metal Musical" θα περιλαμβάνει τραγούδια των Dio, Black Sabbath και Rainbow, με πρωταγωνιστές τους metal μαχητές Barbarion. Πρόκειται για μια φανταστική κωμωδία βασισμένη στη μουσική και τις εικόνες του Dio. Είναι ακριβώς στη μέση μεταξύ του "Rock Of Ages" των Tenacious D και του Σαίξπηρ. Οπότε, ελάτε να υψώσετε τα devil horns σας και χαιρετίστε έναν πραγματικό θρύλο του metal!»
 
Η παγκόσμια πρεμιέρα θα λάβει χώρα στο Corner Hotel του Richmond της Αυστραλίας, στις 6 Μαρτίου, ενώ η παράσταση αναμενεται να κάνει στάση σε πολλά σημεία του πλανήτη. 
 

{youtube}vorz-CGgKPI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured