Αναστασία Τουρούτογλου

Η ταινία "The Interview" έχει μετατραπεί σίγουρα στο θέμα των ημερών όχι μόνο για όλη την περιπέτεια με την πρεμιέρα της αλλά και για πολλούς ακόμα λόγους. Δεν ξέρουμε τι άποψη έχει το πλήθος θεατών που συγκεντρώθηκαν έξω από τους κινηματογράφους όπου έγινε τελικά η προβολή, αλλά πλέον δεν είναι αυτός ο μόνος λόγος για τον οποίο συζητιέται.
 
Τα αποσπάσματα που έχουν κυκλοφορήσει στο ίντερνετ είναι τελικά εκείνα που "κλέβουν" την παράσταση, καθώς πολλοί celebrities κάνουν δηλώσεις που δεν θα περίμενε κανείς να ακούσει από το στόμα τους. Στην εκπομπή «Skylark Tonight" για παράδειγμα ο λιγάκι... υπερβολικός James Franco αποκαλύπτει πως γνωστός ηθοποιός αυνανίζεται 17 φορές την ημέρα, ενώ μια νέα αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του Eminem αυτή τη φορά δίνει νέα τροφή για σχόλια, καθώς στο απόσπασμα που μόλις κυκλοφόρησε ο ίδιος παραδέχεται πως είναι γκέι:
 
«Οταν λέω πράγματα για τους γκέι νομίζουν πως οι στίχοι μου είναι ομοφοβικοί, είναι γιατί είμαι γκέι.» Το συγκεκριμένο απόσπασμα είναι φυσικά μέρος της ταινίας, όπου ο ράπερ πανικοβάλει τους συνεντελεστές της εκπομπής με την δήλωση του, την οποία κάνει όχι μια όχι δυο αλλά τέσσερις φορές.
 
Ωστόσο πολλοί θαυμαστές του στα social media δείχνουν να μην παίρνουν καθόλου σοβαρά αυτή την δήλωση και υποστηρίζουν ότι ο Eminem μας δουλεύει. 
 

{youtube}rbWF3wMFaUQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured