Αναστασία Τουρούτογλου

Ένα ζευγάρι στη Σκωτία έκανε στην δεξίωση του γάμου του μια μεγάλη έκπληξη στους καλεσμένους χωρίς να το έχει καν προετοιμάσει.
 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC News η ιστορία ξεκινάει ως εξής: ο τραγουδιστής των Who, Roger Daltrey, ο οποίος βρίσκεται αυτή  την περίοδο στην πόλη Bishopton έτυχε να μένει στο Mar Hall Resort όταν προχθές το βράδυ άκουσε μια μπάντα να παίζει μουσική στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου. Του άρεσαν πολύ και πλησίασε να δει τι γίνεται. 
 
Όπως δήλωσε ο κιθαρίστας της μπάντας που έπαιζε ζωντανά στην δεξίωση του νεόνυμφου ζευγαριού: «Τελειώναμε το σετ μας όταν ξαφνικά είδα τον Roger Daltrey να μιλάει με έναν από τους καλεσμένους. Aνέβηκε στη σκηνή, πήρε το μικρόφωνο και ευχήθηκε στο έκπληκτο ζευγάρι».
 
Και παρόλο που το συγκρότημα, το οποίο έχει το όνομα Milestone, δεν ήξερε να παίζει κανένα τραγούδι των Who έκανε φιλότιμες προσπάθειες και τελικά κατάφερε να παίξει ζωντανά μαζί με τον Daltrey το "I Can't Explain" για το ζευγάρι και τους προσκεκλημένους του, μετατρέποντας την δεξίωση σε κανονική συναυλία.
 

{youtube}QRt1c4w_DE0{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured