Αναστασία Τουρούτογλου

Η Αzealia Banks είναι περίφημη για την αθυροστομία της και για το μοναδικό ταλέντο της να τσακώνεται με άλλους καλλιτέχνες, μέσω social media και όχι μόνον. Πρόσφατα μάλιστα κατάφερε να τσακωθεί και με θαυμαστές καλλιτέχνη, συγκεκριμένα με θαυμαστές της Lady Gaga, όταν οι τελευταίοι παρεξήγησαν ένα σχόλιο που είχε κάνει σχετικά με κάποια ποπ σταρ η οποία υποτίθεται ότι της κλέβει τις ιδέες. 
 
Πάντως αυτή  την περίοδο την Azelia δεν την ενδιαφέρουν αυτά γιατί εκτός από ζόρικος χαρακτήρας είναι και γυναίκα και μάλλον ψάχνει για σχέση. 
 
Σε πρόσφατη συνέντευξη της, λοιπόν, στο περιοδικό Dazed η τραγουδίστρια μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια και για την επιθυμία της να εγκατασταθεί στο Λονδίνο. Εκεί είναι που μπερδεύτηκε κι ο δημοσιογράφος, σου λέει για να θέλει να πάει μέχρι εκεί θα σκοπεύει να συνεργαστεί με κάποιον Βρετανό καλλιτέχνη. 
 
«Όχι, όχι θέλω να πάω στο Λονδίνο μόνο αν βρεθεί κάποιο αγόρι που να το αξίζει,» ξεκαθάρισε η Azelia και συνέχισε: «Tα λευκά αγόρια γλείφουν καλύτερα. Μάλλον έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχουν στενά, λεπτεπίλεπτα χειλάκια».
 
Εδώ είναι που κολλάει τέλεια εκείνο το γνωστό emoticon του facebook που έχει το στόμα ορθάνοιχτο από έκπληξη και δύο τεράστια γουρλωμένα μάτια. 
 

{youtube}WqAEC4Ydgbo{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured