Αναστασία Τουρούτογλου

Λένε πως σε μερικούς ανθρώπους ο θεός τα δίνει όλα. Κι όμως αρκετός κόσμος φαίνεται να διαφωνεί στο κατά πόσο η όμορφη, τρομερά πετυχημένη, ακόμη πιο τρομερά πλούσια και (απ' ότι φαίνεται) πολύ έξυπνη Taylor Swift έχει τελικά όλα τα καλά. Κι αυτό γιατί ο μισός πλανήτης «ξενέρωτη» την ανεβάζει, «ξενέρωτη» την κατεβάζει.  
 
Κάποιοι δεν περιορίζονται στο να σχολιάζουν την απουσία... σεξαπίλ της Taylor με την παρέα τους αλλά το γράφουν και στο social media για να γίνει σούσουρο. Όπως για παράδειγμα ο Αμερικανός dj και ράπερ Diplo, ο οποίος με αφορμή τις αστρονομικές πωλήσεις του νέου δίσκου της Swift "1989"την ειρωνεύτηκε γράφοντας στο Twitter ότι πρέπει να κάνουμε επειγόντως μία καμπάνια ώστε να «της αγοράσουμε έναν κώλο της προκοπής». Μάλιστα έφτασε στο σημείο να ξεκινήσει όντως την «καμπάνια» με τίτλο "Get Taylor Swift A Booty" στην οποία συμμετείχαν ήδη 15 άτομα, δορίζοντας 45 δολάρια. 
 
Και σε εκείνο το σημείο είναι που παρενέβη το κολλητάρι της Swift, η Lorde, και έγινε το έλα να δεις. Γιατί χωρίς καν να μπει στον κόπο να του απαντήσει κάτι σχετικά με την Taylor έγραψε  στο προφίλ του ότι όσο θα ασχολούμαστε με την καμπάνια θα ήταν καλό να κάνουμε κάτι και για το δικό του «μικροσκοπικό πέος».
 
Δεν γνωρίζουμε αν η Lorde έχει προσωπική άποψη γι' αυτό σχολίασε αυτό που σχολίασε. Το πιο πιθανό είναι - αν όντως ισχύει - να το έμαθε από την Katy Perry με την οποία Diplo έβγαινε για ένα  μικρό διάστημα. 
 
 

{youtube}nfWlot6h_JM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured