Αναστασία Τουρούτογλου

Πολλές προτάσεις και φυσικά αστρονομικές οικονομικές προσφορές έχει δεχθεί η Pat Houston, ετεροθαλής αδελφή της Whitney, αλλά και διαχειρίστρια των πνευματικών της δικαιωμάτων, προκειμένου να πει το «ναι» στην δημιουργία ενός ολογράμματος της διάσημης τραγουδίστριας. Παρόλα αυτά η απάντηση της μέχρι τώρα είναι σταθερά αρνητική.
 
«Κάναμε το κέρινο ομοίωμα στο μουσείο Madame Tussauds. Το βρίσκω λίγο τρομακτικό να στέκεσαι εκεί και να βγαίνεις φωτογραφίες δίπλα στην μορφή της Whitney. Είναι κάπως αγριευτικό,» δήλωσε η Pat σε πρόσφατη συνέντευξη της. «Δεν ξέρω πώς θα με έκανε να αισθανθώ ένα ολόγραμμα, φυσικά και έχω δεχθεί διάφορες προτάσεις για κάτι τέτοιο αλλά, όχι, είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Ίσως στο μέλλον...». 
 
Η Pat ρωτήθηκε και για το αν πρόκειται να ακούσουμε σύντομα άλμπουμ με ακυκλοφόρητα κομμάτια της Whitney και παρόλο που αποκάλυψε πως υπάρχουν ορισμένα τέτοια σχέδια, ξεκαθάρισε πως η τραγουδίστρια δεν άφησε πίσω της αρκετό ανέκδοτο υλικό. 
 
Οπότε μια που δεν έχουν αρκετά τραγούδια και είναι νωρίς ακόμα για να την κάνουν ολόγραμμα, θα γυρίσουν τηλεοπτική ταινία για την ζωή της ώστε να αντισταθμίσουν το κενό...
 

{youtube}eH3giaIzONA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured