Αναστασία Τουρούτογλου

Tο άσχημο του πράγματος ξεκινάει όταν ρωτάς κάποιον ποια έχει πει το "I'll always love you" και η απάντηση είναι άμεση και κατηγορηματική: η Whitney Houston. Eνώ στην πραγματικότητα το έχει πει η Whitney Houston, αλλά όχι πρώτη και σίγουρα όχι το ίδιο καλά με την Dolly Parton που το έγραψε και το πρωτοτραγούδησε το 1974. 
 
Πάντως η ίδια η Dolly στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στον Dave Grohl για το ντοκιμαντέρ των Foo Fighters "Sonic Highways" δήλωσε πως παρά το γεγονός ότι πάντα προβληματίζεται για το αν πρέπει ή όχι να δώσει τα δικαιώματα για να διασκευαστεί κάποιο τραγούδι της, δεν μετανιώνει καθόλου που έδωσε στην Whitney Houston το "I will always love you", σχολιάζοντας πως το συγκεκριμένο τραγούδι είναι «Είναι σαν ένα δώρο που συνεχίζει συνεχώς να δίνει»...
 
Και οι δύο κυρίες τραγούδησαν το κομμάτι σε soundtrack, η μεν Dolly στο The Best Little Whorehouse in Texas, ενώ η Whitney στο Bodyguard οπότε και έγινε παγκόσμια επιτυχία και σούπα και το παίζουν τα ραδιόφωνα του Αγίου Βαλεντίνου. 
 

{youtube}id1AuA998yU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured