Αναστασία Τουρούτογλου

Πλάκα -πλάκα αυτός φαινόταν να την κρατάει όντως την ψυχραιμία του στην αρχή αλλά μάλλον η ιστορία με τους καφέδες και τα Starbucks ήταν το κερασάκι στην τούρτα...
 
Το περιστατικό με τον καυγά ανάμεσα στον frontman των War on Drugs, Adam Granofsky, και στον Mark Kozelek εξαιτίας μιας κοινής εμφάνισης σε ένα φεστιβάλ, η οποία τελικά δεν έγινε ποτέ, είναι πλέον γνωστό. Οι δύο καλλιτέχνες δεν συναντήθηκαν επί σκηνής αφήνοντας ένα μεγάλο ερωτηματικό για το αν ο τελευταίος εννοούσε πράγματι την πρόταση που έκανε στο συγκρότημα να εμφανιστούν για λίγο παρέα, παίζοντας ο ένας σε τραγούδι του άλλου, ή αν απλά ήθελε να τους ειρωνευτεί. Πάντως, απ' ότι φάνηκε στην εξέλιξη της ιστορίας το δεύτερο είναι πολύ πιο πιθανό. 
 
Όπως και να χει, μία μέρα αφού ο Kozelek έριξε στο τραπέζι την ιδέα την απέσυρε, στέλνοντας ένα ειρωνικό e-mail στο οποίο έγραφε χαρακτηριστικά ότι «η προσφορά έληξε» και συμπλήρωνε πως θα πάει να αγοράσει τον τελευταίο δίσκο του γκρουπ από τα... Starbucks. 
 
Kάπου εκεί μάλλον  τα πήρε και ο Granofsky στο κρανίο και διήγηθηκε την δική του εκδοχή της ιστορίας από την αρχή. Στην οποία φυσικά βγαίνει ο άνετος και ο υπεράνω, λέγοντας πως αυτός ποτέ δεν είχε κάποιο προσωπικό πρόβλημα με τον Kozelek και πως ήταν θετικός στο ενδεχόμενο μιας κοινής εμφάνισης παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος τους είχε κάνει τελείως ρεζίλι σε μια πρόσφατη συναυλία του τραγουδώντας ένα  τραγούδι, το οποίο είχε ονομάσει "War on Drugs: Suck My Cock" και αποκαλώντας την μουσική τους «μουσική για διαφημιστικό μπύρας με κιθάρας». Αυτό με τις μπύρες δεν τον πείραξε, οι καφέδες τον εξαργίωσαν. 
 
Στο κλείσιμο της επίσημης απάντησης του ο Granofsky χαρακτηρίζει την συμπεριφορά του Kozelek «ηλίθια» κι όπως εξηγεί ο ίδιος «δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με ηλίθιους». Πάντως αν κρίνουμε από την επιστολή του που εκτείνεται σε δύο μεγάλες παραγράφους τελικά βρήκε λίγο χρόνο να ασχοληθεί. 
 

{youtube}1LmX5c7HoUw{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured